ELÉRHETŐSÉGEK

NATURAL SKIN natúr kozmetika és bolt

9700 Szombathely,
Kőszegi utca 12. (Mozi Árkádsor)
E-mail küldése

A CSAPAT

Szemesné Grasl Veronika
/ tulajdonos, MÁDARA kozmetikus tréner

2008-ban óta dolgozom a kozmetikai szakmában, de mindig is többre, egy életcélra, valami előremutató feladatra vágytam. Az első üzlet sikerei még több energiát adtak a folytatáshoz, és a Natural SKIN koncepcióval rátaláltam az utamra. Férjem és a kislányom mellett a Natural SKIN-ért kelek nap mint nap, minden gondolatomat átjárja és motivál a tudat, hogy értéket teremthetek.

A reggeleim a social media felületek átpörgetésével kezdődnek, amikor pedig ébred a család, együtt indul a nap. A kislányomat általában én viszem az iskolába, aztán irány az iroda, ahol a csapattal átbeszéljük a napi feladatokat.

A Natural SKIN megálmodójaként az én feladatom koordinálni a cég működését, kijelölni a célokat, meghatározni a stratégiát, kidolgozni az újabb és újabb ötleteket. Az én feladatom felkutatni az új márkákat, amelyek kivétel nélkül csak személyes tesztelés után kerülhetnek a Natural SKIN termékei közé. Rengeteget utazom, hazai és nemzetközi szakkiállításokra és képzésekre járok, hogy a Natural SKIN rajongói első kézből és hiteles keretek között találkozhassanak a legújabb alapanyagokkal, hatóanyagokkal és új fejlesztésű termékekkel.

2-3 naponta eljárok futni, így vezetem le a mindennapi stresszt, pihenésképpen pedig a családdal töltődöm, kreatívkodunk a kislányommal, kirándulunk vagy csak játszunk otthon.


Kovács Edina
/ bőrápolási tanácsadó, webshop asszisztens

2013 novembere óta dolgozom a Natural Skin üzletében, úgy érzem, a helyemen vagyok. Rajongok a Natural Skin termékeiért, talán ezért is tudok hiteles lenni a vevőink kiszolgálásában, és tudok segíteni nekik eligazodni a bio és organikus világban. Szeretem, hogy itt önmagam lehetek, hiszen itt minden az ápoltságról, az igényességről és a szépségről szól, aminek az én életemben is kiemelt hely jut.

Külön öröm, hogy tudom, a termékeink biztonságosak, ellenőrzött alapanyagokból és körülmények között készülnek, nem tartalmaznak kőolajszármazékokat vagy parabéneket. Így azokat nyugodt szívvel, a legnagyobb jószándékkal tudom ajánlani vevőinknek is. Jó érzés egy sikeres márkát képviselni és egy sikeres csapat tagja lenni.

Személyes kedvencem a Mádara Superseed termékcsalád, azon belül a hidratáló, energetizáló és anti aging olajok közül is az anti aging-et használom rendszeresen.

 

 

 


Komáromi Regina
/ MÁDARA referencia kozmetikus, INIKA biosminkes

2018 januárjában kerültem a Natural Skin csapatába és úgy érzem azonnal megtaláltam a helyemet. Ugyan a pályám elején állok, de Verától és Vicától rengeteg szakmai segítséget, támogatást kaptam és nagyon sokat tanulok.

Vicához hasonlóan a kozmetikában találkozhatnak velem a vendégek, akiknek a kozmetikai kezeléseken túl az otthoni bőrápoláshoz is igyekszem minél több hasznos tanácsot adni.

A Natural Skin szalonban ismerkedtem meg a biokozmetikumokkal, és nagyon szeretek a Mádara professzionális termékeivel dolgozni. Személyes kedvencem az öregedés első jeleire kifejlesztett SMART termékcsalád, azon belül is a bőrmegújító és regeneráló iszap maszk.

A szabadidőben a barátaimmal és családommal töltöm, és minden adandó alkalmat megragadok, hogy szakmailag még többet tapasztaljak és tanuljak.


Pandur Vica
/ MÁDARA referencia kozmetikus, MESOLASER specialista

2016 novemberében kerültem a Natural Skin csapatba kozmetikusként. Azóta teljesen beleszerettem a biokozmetikumokba, hiszen a saját és vendégeim bőrén is tapasztalom az organikus összetevők fantasztikus hatásait.

Szeretem, hogy a Natural Skin kozmetika túllépett a hagyományos szépségápolási megoldásokon, és egyre újabb, modernebb és innovatív technológiákat és készítményeket próbálhatok ki. Emiatt nagyon változatosak a napjaim, és rengeteg energiát ad, hogy látom, mennyire hatékonyak a kezelések és mennyi pozitív visszajelzést kapunk a vendégektől is.

Előszeretettel használom a munkám során is a Mádara új, professzionális termékeit és abszolút kedvencem az SOS termékcsalád. Bőszen osztogatom is a termékmintákat a kezelések végén.

Szabadidőmet a családommal töltöm, sétálunk, beszélgetünk vagy együtt játszunk a nap végén.

 NATURAL SKIN natúr kozmetika és bolt - Magyar